Milletvekili Ünal'dan Altınordu Kaymakamı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Ünal'dan Altınordu Kaymakamı'na Ziyaret

Milletvekili Ünal\'dan Altınordu Kaymakamı\'na Ziyaret

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu'nun Büyükşehir oluşu ile yeni kurulan Altınordu ilçesine atanan Kaymakam Şenol Esmer'i makamında ziyaret etti.

29.08.2013 14:57

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu'nun Büyükşehir oluşu ile yeni kurulan Altınordu ilçesine atanan Kaymakam Şenol Esmer'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Altınordu İlçe Başkanı Uğur Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte son kaymakamlar kararnamesi ile Ordu Altınordu Kaymakamlığı görevine atanan Şenol Esmer'e makamında 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu'nun Büyükşehir olması ile birlikte kurulan Altınordu ilçesinin en kısa sürede yeni sürece adapte olmasını hedeflediklerini söyledi. Ünal, Kaymakam Şenol Esmer'e yeni görevinde başarılar dilerken, "Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Bugün yeni kurulan AK Parti Altınordu İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber buraya ziyarete geldik. Hedefimiz Altınordu'nun en kısa sürede yeni sürece adapte edilmesi, Büyükşehir olarak da daha büyük hizmetlere ev sahipliği yapmasıdır. İnşallah bizlerde bunu hep beraber başarmaya çalışacağız. Bize de düşen bir milletvekili olarak, bu konularda elimizden gelen desteği sağlamak olacak. Şunu da ifade etmek istiyorum, bende Altınordu sınırları içerisinde ikamet etmemden dolayı, benim de kaymakamım durumundasınız, haliyle sizlerle daha yakın çalışacağız. Yeni görevinizde tekrar başarılar diliyorum" diye konuştu.

Altınordu Kaymakamı Erol Esmer ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Altınordu ilçesine atanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Kaymakam Erol Esmer, Altınordu ilçesinin kurulduğunu vatandaşlara bir an önce hissettirmek istediklerini belirterek, "Önümüzdeki süreç içerisinde inşallah daha güzel hizmetlere imza atmış olacağız. Bunu yaparken, sayın milletvekillerimiz, siyasi parti teşkilatları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımızla el ele vererek, kısa bir süre içerisinde teşkilatlanmayı sağlayacağız. Ondan sonra vatandaşa ilçenin kurulduğunu hissettirecek hizmetleri ayağına götüreceğiz. İnşallah kısa süre içerisinde güzel hizmetlere imza atmış olacağız" şeklinde konuştu - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Ünal'dan Altınordu Kaymakamı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement