2003-2012 yılları arasında Bartın İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan ve Ankara'da Bakanlık Müşavirliği'ne atanan Hacı Ali Yeşilyurt, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.
Bartın Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Cemal Akın'a eğitime ve okullara verdiği destek dolayısı ile teşekkür eden Yeşilyurt, "İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevde bulunduğum süre içerisinde Bartın Belediyesi'nin eğitim kurumlarına desteğini gördük. Size desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Cemal Akın ise Hacı Ali Yeşilyurt'a Bartın'da eğitim camiasına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, "Görev süreniz boyunca verdiğiniz hizmetler ve eğitim adına yaptığınız özverili çalışmalarınızdan dolayı şahsım ve tüm Bartın halkı adına teşekkürlerimi sunar yeni görev yerinizde başarılar dilerim" diye konuştu. - BARTIN
Son Dakika › Yerel › Milli Eğitim Müdürü, Belediye Başkanını Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.