Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Kayseri Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini sürdürürken geçtiğimiz ay Erzurum İl Eğitim Müdürlüğüne atanan Ercan Yıldız, Öğretmen evinde basın mensupları ile bir araya geldi.

14.07.2016 14:34

Kayseri Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini sürdürürken geçtiğimiz ay Erzurum İl Eğitim Müdürlüğüne atanan Ercan Yıldız, Öğretmen evinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıda Yıldız'a Müdür Yardımcıları İsmail Yeşilyurt, Halil Karapınar, Samih Kır, Şube Müdürleri Süleyman Ömeroğlu, C. Armağan Torba, Cihan Kıvanç da eşlik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, "Bizler sizleri her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Sizler bizim elimiz kolumuz olacaksınız. Sizlere her zaman ihtiyacımız var. Bundan önce ki Milli Eğitim Müdürleri gereken çalışmaları yapmışlar sağ olsunlar. Bizler de bu çalışmaları daha ileri taşıyacağız. Bu da sizler sayesinde olacaktır. İl ve İlçelerde Belediyeler gereken yardımları yaparak okul ihtiyaçlarını gideriyorlar. Bizler de bu çalışmalar dahil olup daha başka ihtiyaçları temin ederek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizler insana hitap ediyoruz. Biliyorsunuz bir yol değil ki bir veya iki ay sonra o yapılan iş size artı olarak gelsin. Bizler eğitimci olarak insana hükmediyoruz. Bu sabır ister. Hemen yapılan iş belli olmaz. Bir öğrenci ilköğretim, lise ve üniversitede okuyor ve hayatını çiziyor. Bu da nereden bakarsanız bakın 17 veya 18 yıla tekamül ediyor ki bu uzun zaman. Ne yapmak lazım sabırlı olmak lazım. Çocuklarını bizlere emanet ediyorsunuz bizler de bu çocukların geleceğini iyi görmeliyiz. En büyük projelerimiz arasında ise çocukların ellerinden tutmak, yüreklerine dokunmak ve ellerinden öpmek. Çok önemli bir konu sizler aracılığınızla öğretmene verilen değeri bilmeliyiz. Yıllar önce kara tahta vardı. Elimize alınacak kitapların listesi verilir. Bu kitapları kitapçılarda hep arardık. Kimini bulur kimini bulamazdık. Şimdi ise Milli Eğitim Bakanlığı ve hükümet eğitim başlamadan okullarda çocukların sıralarının üzerine kitaplarını bırakıyor çocuklar ve veliler kitap arama derdinden de kurtulmuş oluyor" dedi.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, basın ile her zaman açık ve şeffaf olarak çalışmanın kendilerini de memnun edeceğini sözlerine ekledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement