Miniklerin Yılsonu Sergisi Beğeni Topladı - Son Dakika
Yerel

Miniklerin Yılsonu Sergisi Beğeni Topladı

Miniklerin Yılsonu Sergisi Beğeni Topladı

Yunusemre Belediyesi Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minikler, yıl boyunca yaptıkları eserleri Forum Magnesia Alışveriş Merkezi’nde sergiledi.

06.05.2016 16:45

Yunusemre Belediyesi Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören minikler, yıl boyunca yaptıkları eserleri Forum Magnesia Alışveriş Merkezi'nde sergiledi.

Forum Magnesia Alışveriş Merkezi, Yunusemre Gündüz Bakımevi öğrencilerinin 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı boyunca hazırladığı eserlere ev sahipliği yaptı. Forum Magnesia Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen yılsonu sergisinde sergisi 6-8 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak. Serginin açılışını Yunusemre Belediyesi Başkanvekili İsmail Kadıoğlu ve Başkan Yardımcısı Şule Uygur yaparken, etkinliğe MAYEB A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Gürler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılışta konuşan Başkanvekili Kadıoğlu, "Yunusemre Belediyesi Gündüz Bakımevi bizim ilk göz ağrılarımızdan biri. Burada öğretmen arkadaşlarımızla, velilerimizle ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikte çok güzel işler yaptık. Bugün burada açılışını yaptığımız yılsonu sergisi de bu güzel çalışmalardan bir tanesi. Hayırlı uğurlu olsun diyor, bu güzel sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Öğretmenlerinin destekleriyle yıl boyunca yaptıkları eserleri görücüye çıkaran minikler, büyüklere eserleri hakkında bilgi verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerin Yılsonu Sergisi Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement