Muğla'da yaşlı, hasta ve engellilere ambulans ve sağlık personeli görevlendirildi - Son Dakika
Yerel

Muğla'da yaşlı, hasta ve engellilere ambulans ve sağlık personeli görevlendirildi

Muğla\'da yaşlı, hasta ve engellilere ambulans ve sağlık personeli görevlendirildi

Muğla'da yaşlı, hasta ve engelli bireylerin oylarını kullanabilmesi için 37 ambulans, 37 hasta nakil aracı ve 235 sağlık personeli görevlendirildi. Hastanede yatan ve evde sağlık hizmeti alan yatağa bağımlı vatandaşlar ücretsiz olarak oy kullanacakları merkezlere ambulanslarla taşındı.

31.03.2024 14:23

Muğla'da yaşlı, hasta ve engelli bireylerin oylarını kullanabilmesi amacıyla 37 ambulans, 37 hasta nakil aracı v e 235 sağlık personeli görevlendirildiği belirtildi. Sabah oy verme işlemlerinin başlaması ile birlikte UMKE ekipleri demokrasi için görev yapmaya başladı.

Hastanede yatan ve evde sağlık hizmeti alan yatağa bağımlı vatandaşlar için ücretsiz olarak oy kullanacakları merkezlere ulaşımları, hasta nakil araçları ve ambulanslarla sağlanıyor. Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, hastanede yatan ve evde sağlık hizmeti alan yatağa bağımlı vatandaşların oy kullanmalarını kolaylaştırmak amacıyla başlattığı çalışmadan faydalanmak isteyenler 444 38 33 veya 0252 212 43 06 numaralı telefonları arayarak oylarını kullandılar. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla'da yaşlı, hasta ve engellilere ambulans ve sağlık personeli görevlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement