Muğlaspor'da 5 Transfer - Son Dakika
Yerel

Muğlaspor'da 5 Transfer

Muğlaspor\'da 5 Transfer

Bölgesel Amatör lig (BAL) takımlarından Muğlaspor, yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanıyor.

30.07.2013 14:57

Bölgesel Amatör lig (BAL) takımlarından Muğlaspor, yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanıyor. Geçen sezonun kadrosunu koruyan Yeşil-Beyazlılar, takıma yeni takviyeler ile güçlendirdi.

2 hoca ve 5 futbolcu ile kulüp binasında sözleşme imzalanırken, takımın ihtiyacı olan mevkilere transferler yapıldığı açıklandı. Muğlaspor, Ödemiş Belediyeden geçen sezon 25 golü bulunan Elçin Yardımcı, yine Foça Belediyeden 24 gollü Egehan Doğandemir, stoper mevkiine Karşıya A-2 takımından Tuncer Güler, Foça Belediyeden Gökhan Öztürk ve Tosya'dan da Yavuz Derelioğlu'nu transfer etti. Yeşil Beyazlılar Teknik Direktör Levent Bayraktar'ın yardımcılığına Fatih Tutu ve kaleci Antrenörlüğüne de Manisa'dan Hasan Sarıkaya'yı kadrosuna dahil etti.

Teknik Direktör Levent Bayraktar tarafından bizzat izlenen ve beğenilen futbolcuların transfer edildiğini açıklayan Kulüp Başkanı Eminer İçten, "Mevcut kadromuzu hocamız tarafından daha önce izlenen futbolcular ile takviye ettik. Çok sıkıntı yaşadığımız santrafor mevkiine 25 golle sezonu tamamlayan Ödemiş Belediye'nin santraforu ve 24 golle sezonu tamamlayan Foça Belediye'nin santraforu Egehan Doğandemir ile çözdük. Sol bek ve stoper mevkilerimizi de takviye yaptık. Hedefimiz belli. Biz görevimizi yaptık. Bundan sonra futbolcularımız ve taraftarlarımız ile Muğlamızın mülki amirleri takıma maddi ve manevi takviyeleri ile şampiyonluk yaşamak istiyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğlaspor'da 5 Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement