Muğlaspor Enerji Depoluyor - Son Dakika
Yerel

Muğlaspor Enerji Depoluyor

Muğlaspor Enerji Depoluyor

Yeni sezona iddialı bir kadro kurarak hedefini BAL liginde şampiyonluk olarak belirleyen Muğlaspor, Muğla’daki kamp döneminin ardından Kocaeli Kartepe tesislerinde yeni sezonun hazırlıklarını sürdürüyor.

13.08.2015 12:33

Yeni sezona iddialı bir kadro kurarak hedefini BAL liginde şampiyonluk olarak belirleyen Muğlaspor, Muğla'daki kamp döneminin ardından Kocaeli Kartepe tesislerinde yeni sezonun hazırlıklarını sürdürüyor. Muğlaspor kampta oynadığı ilk hazırlık maçında 2. Lig temsilcisi Menemen Belediyespor'u 6-1 mağlup etti. Maçta yeşil beyazlıların ortaya koyduğu futbol teknik kadro tarafından büyük beğeni kazandı.

Rakibi karşısında penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup duruma düşen Muğlaspor, toparlanarak ard arda goller buldu. Rakibi karşısında mükemmel bir futbol ortaya koyan Muğlaspor'un gollerinin ikisini Enes atarken, diğer golleri ise Kemal Akbaba, Kemal Bilal Türkoğlu, Gökay Yiğit ve Selçuk Yıldırım kaydetti. Muğlaspor teknik kadrosu maçta her iki yarıda da bütün futbolculara şans verirken, futbolcuların performansı teknik kadroyu memnun etti.

10 günlük Kartepe kampında çok sayıda hazırlık maçı oynamayı planlayan Muğlaspor Cuma günü ise Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edirnespor ile hazırlık maçında karşılaşacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğlaspor Enerji Depoluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement