Muhtarın Tehdit Edildiği İddiası - Son Dakika
Yerel

Muhtarın Tehdit Edildiği İddiası

Muhtarın Tehdit Edildiği İddiası

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy Belediyesi'nden yardım kolisi almak isteyenlerin fakirlik belgesi almak için kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

05.07.2013 12:38

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy Belediyesi'nden yardım kolisi almak isteyenlerin fakirlik belgesi almak için kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

Çerkezköy Belediyesi'nden yardım kolisi alabilmek için fakirlik belgesi gerekli olduğunu belirten Mahalle muhtarı Akgün, "Belediye bizden 800 yardıma muhtaç vatandaşı tespit etmemizi istedi. Biz de 10 bin nüfus içerisinden bildiklerimizi yönlendiriyoruz. Ama maddi durumu iyi olduğu halde buraya gelip bizden yardım için belge talep edenler var. Biz kendi adımıza utanıyoruz bu insanlar ise utanmayı bırakın vicdanları dahi bir gram sızlamıyor." dedi.

Vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya çağıran Akgün, "Onlardan ricam, bıraksınlar gerçekten yardıma ihtiyacı olan kişiler bu kolileri alsın. O koliler, o fakir evin mutfağını şenlendirsin. İhtiyaç sahipleri, Ramazan Ayı'nın manevi bereketini yaşasın. İhtiyaç sahibi olmayan ihtiyaç sahibinin hakkına göz dikmesin." çağrısında bulundu.

Bazı vatandaşlar tarafından tehdit edildiklerini iddia eden Muhtar Akgün, "Biz yardıma muhtaç olmayan bazı vatandaşları tanıyoruz. Ancak bizleri tehdit ve hakaret yoluyla dışarı çağırıp zorla yardım almaya çalışıyorlar. Bu kadar ahlaksızlık olur mu?" serzenişinde bulunarak, ihtiyaç sahibi olmayanların, bu yardımlara göz dikmemesini istedi.

Öte yandan Muhtar Akgün'ün tehdit edildiğine dair emniyete bir şikayetinin olmadığı kaydedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarın Tehdit Edildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement