Muhtarlar Dünür Oldu, Yüzükleri Başkan Kale Taktı - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar Dünür Oldu, Yüzükleri Başkan Kale Taktı

Muhtarlar Dünür Oldu, Yüzükleri Başkan Kale Taktı

İncirliova Palamut Mahalle Muhtar’ı Özcan Özer’in kızı Saniye Özer İle Şirindere Mahalle Muhtarı İsa Yılmaz’ın oğlu Yunus Yılmaz evlilik yolunda ilk adımları atarak nişanlandı.

07.12.2015 15:04

İncirliova Palamut Mahalle Muhtar'ı Özcan Özer'in kızı Saniye Özer ile Şirindere Mahalle Muhtarı İsa Yılmaz'ın oğlu Yunus Yılmaz evlilik yolunda ilk adımları atarak nişanlandı. İki muhtarın dünür olduğu nişan merasiminde yüzükleri ise İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale taktı.

Palamut Mahallesi okul bahçesinde çok sayıda davetlinin de katıldığı bir törenle Yılmaz ve Özer çiftinin nişan yüzüklerini takan Başkan Kale; "Bizler her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya gayret ediyoruz. Düzenlenen organizasyonlar ile cemiyetlerde yanlarında bulunmaya özen gösteriyoruz. Bugün de Palamut Mahalle Muhtarımız Özcan Bey ile Şirindere Mahalle Muhtarımız İsa Beyin çocuklarının nişan yüzüklerini takarak onların bir ömür sürecek olan evlilik yolundaki ilk adımlarını atmalarına şahit olduk. Allah bu İki gencimize de bir ömür huzur sağlık ve mutlulukla geçirmelerini nasip etsin" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar Dünür Oldu, Yüzükleri Başkan Kale Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement