Muradiye Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Yola Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Muradiye Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Yola Kavuşuyor

Muradiye Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Yola Kavuşuyor

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Muradiye Orta Ölçekli Sanayisi Sitesi’nde yol yapım çalışması başlattı.

12.02.2015 14:40

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Muradiye Orta Ölçekli Sanayisi Sitesi'nde yol yapım çalışması başlattı.

Alt yapı sıkıntısı nedeniyle büyük sorunların yaşandığı Muradiye Orta Ölçekli Sanayisi Sitesi'ne Yunusemre Belediyesi el attı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, site esnafının talepleri doğrultusunda yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

SİTE ESNAFINDAN TEŞEKKÜR

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sanayi esnafına verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirterek, "Sanayi esnafımızla ile zaman zaman bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Bizden istekleri vardı. Özellikle yolların durumu oldukça kötüydü. Sanayi esnafının ticari faaliyetlerini doğrudan etkileyen bu sorunu çözmek için harekete geçtik. Yol düzenlemeleri yapılıyor. Talepler doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu bölgedeki alt yapı sıkıntısını Büyükşehir Belediyesi'nin çözmesi bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi'nin bu konuda harekete geçmesi için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Çalışmaları memnuniyetle takip eden Muradiye Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi esnafları ise Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür ettiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muradiye Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Yola Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement