Muratlı Belediyespor Dayanışma Gecesi Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Muratlı Belediyespor Dayanışma Gecesi Büyük İlgi Gördü

Muratlı Belediyespor Dayanışma Gecesi Büyük İlgi Gördü

Süper Amatör Lig ekiplerinden Muratlı Belediyespor, yeni sezon öncesi dayanışma ve yardımlaşma gecesi organize etti.

07.02.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Amatör Lig ekiplerinden Muratlı Belediyespor, yeni sezon öncesi dayanışma ve yardımlaşma gecesi organize etti.

Yemek ikramıyla başlayan etkinlik, LCD televizyon için düzenlenen açık arttırma ile sürdü. Çekilişte televizyonu kazanan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Muratlı Belediyespor'a bağışladı. 59 numaralı Muratlı Belediyespor forması için düzenlenen açık arttırmayı 500 TL ile başlatan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı masa masa gezdi ve kulübe maddi destek topladı. Forma açık arttırma ile bin TL'ye Muratlı Yağlı Tohumlar Yönetim Kurulu adına Başkan Muzaffer Borucu'ya kaldı.

Spora destek veren herkese teşekkür eden Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, kulübün başarısı için gereken desteğin verileceğini belirtti.

Geceye, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü ve Candan Yüceer, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Recep Palabıyık, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Belediye Başkan Yardımcısı Güler Aktaş, Muratlı Belediye Meclis üyeleri, CHP Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Ali Kaplan, MHP Muratlı İlçe Başkanı İmdat Altıntaş, Atatürkçü Düşünce Derneği Muratlı Şubesi Başkanı Bekir Aktaş, Muratlı Yağlı Tohumlar Başkanı Muzaffer Borucu, Muratlı Yağlı Tohumlar Müdürü Buket Özkan, Murander Başkanı Burhan Sezgin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Varol Türel ve İsa Kunt, Önder Çiftçi Danışmanlık Derneği Muratlı Şubesi Başkanı İbrahim Özyurt, Ziraat Odası Yönetimi, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hamit Şişman, Aşağısevindiklispor Başkanı İlkay Çakmak, Başkan Yardımcısı Mustafa Erşen ve Yönetimi, Muratlı Belediyespor Antrenörü Zeki Demirkıran ile çok sayıda esnaf, sporsever ve vatandaş katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratlı Belediyespor Dayanışma Gecesi Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement