Muratpaşa Belediyesi'nde 8 Mart Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediyesi'nde 8 Mart Kutlaması

Muratpaşa Belediyesi\'nde 8 Mart Kutlaması

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, belediyede çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü çiçek vererek kutladı.8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Muratpaşa Belediyesi'nde bir dizi programla kutlandı.

08.03.2012 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, belediyede çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü çiçek vererek kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Muratpaşa Belediyesi'nde bir dizi programla kutlandı. İlk olarak Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, belediyede çalışan kadın personelle bir araya geldi. 8 Mart'ın Kadınlar Günü olarak kutlanmasının içselleştirilmediğini gördüğünü ifade eden Başkan Evcilmen, "Kadın hakları olarak değil, insan hakları bağlamında değerlendirilmesini daha anlamlı buluyorum. Kadın ve erkek toplumda eşit haklara sahip olmalılar" diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi'nin kadınlara verdiği değerle ön sıralarda olduğunu ifade eden Başkan Evcilmen, "5 kadın meclis üyemiz, 300'ün üzerinde çalışan kadın personelimiz ve kadın yöneticilerimizle Muratpaşa'nın daha yaşanabilir bir ilçe olması için çalışıyoruz" dedi. Çalışanların da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili düşüncelerini paylaşmasının ardından, program sona erdi.

8 Mart etkinlikleri, Engelliler Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen program ve Belediye Fuayesi'nde açılan resim sergisi ile devam etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediyesi'nde 8 Mart Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement