Muş İl Özel İdaresi'ne 4 Yeni Araç Alındı - Son Dakika
Yerel

Muş İl Özel İdaresi'ne 4 Yeni Araç Alındı

Muş İl Özel İdaresi\'ne 4 Yeni Araç Alındı

Muş Valisi Ali Çınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin araç parkını yenilemek için her yıl eski araç satışı yaparak yerine yenilerinin alınacağını söyledi.

28.11.2012 14:19

Muş Valisi Ali Çınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin araç parkını yenilemek için her yıl eski araç satışı yaparak yerine yenilerinin alınacağını söyledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne alınan iş makinesi ve araçlar düzenlenen törenle hizmete sokuldu. Özel İdare Genel Sekreterliği'nde düzenlenen törene Vali Ali Çınar, Vali Yardımcısı Çetin Kılınç, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Şehmus Yentür, İl Genel Meclisi üyeleri ve kurum çalışanları katıldılar. Dualarla eşliğinde kurban kesilerek hizmete sokulan araçların açılış kurdelesi Vali Ali Çınar tarafından kesildi. Yeni alınan yükleyici loderde operatörün yanına oturarak araçla kısa bir tur atıp bilgi alan Vali Ali Çınar, çok ihtiyaç duyulan araçlara sahip olduklarını söyledi. Çınar "Özellikle yazın köy yollarında yükleme yapmak için bu araçlara ihtiyaç duyulduğunu belirterek "1 Milyon 100 bin lira ile 2 tane yükleyici ve 1 kamyon alımı yaptık. Bu araçların alımında emeği geçen herkese teşekkür ederken, kullanacak arkadaşlarımıza da kazasız belasız çalışmalar diliyorum. Bu araçlarla yapacağımız hizmetlerin vatandaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan sonra her yıl İl Genel Meclisi tarafından ayrılan ödeneklerle yeni araçlar alarak, özel idare iş makinesi parkını tamamen yenilemeye çalışıyoruz. 18 tane iş makinesi ve araç satışı devam ediyor. Eski araçlarla yeni hizmet veremeyiz. Yeni araçlarla daha kaliteli hizmet sunmak ve çalışan arkadaşlarımızın daha konforlu bir şekilde çalışmasını sağlamak istiyoruz" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş İl Özel İdaresi'ne 4 Yeni Araç Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement