Muş'ta Varto'yu Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Varto'yu Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Muş\'ta Varto\'yu Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği\'nin 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Muş'un Varto ilçesinde, Varto'yu Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut başkan Yıldırım Beyazgül, güven tazeledi.

11.05.2024 14:47  Güncelleme: 14:55

Muş'ta, Varto'yu Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneğinin 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kurul sonunda mevcut başkan Yıldırım Beyazgül, güven tazeledi.

Varto Dernekleri Federasyonu bünyesinde kurulan Varto'yu Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Kurula Varto Belediye Başkanı Gıyasettin Aydemir, dernek üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmaları, faaliyet ve mali raporun okunmasının ardından tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Yıldırım Beyazgül, yeniden başkan oldu.

Seçim sonunda tebrikleri kabul eden Başkan Beyazgül, üyelere teşekkür etti. Zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade eden Beyazgül, Varto halkının kendisine destek vermesinin kendilerine güç ve moral katacağını belirtti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş'ta Varto'yu Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement