Mut Belediyesinden emekli olan personellere plaket - Son Dakika
Yerel

Mut Belediyesinden emekli olan personellere plaket

Mut Belediyesinden emekli olan personellere plaket

Mersin'in Mut ilçesinde belediyeden emekli olan personellere plaket takdim edildi.

05.01.2022 09:07  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Mut ilçesinde belediyeden emekli olan personellere plaket takdim edildi.

Meclis gündeminin tamamlanmasının ardından düzenlenen törende konuşan Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, "Belediyecilik gibi çok farklı ve meşakkatli bir görevi layıkıyla yerine getirerek, bizim dönemimizde emekli olarak hizmet sürelerini başarıyla tamamlayan kıymetli büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Bizden yana hakkımız helaldir. Onlardan da helallik istiyoruz. Elbette ki kapsamlı bir organizasyonla bir veda yemeği ile onlara teşekkürümüzü edeceğiz ancak bugün burada, kendi evlerinde, mesai arkadaşları ve meclisimiz huzurunda onların onurlandırılmaları gerektiğini düşündüm. Hepsine bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. İlçemize ve belediyemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Emekli olduktan sonra vefat eden Mustafa Yücel Çınar adına plaketini alan annesi emekli öğretmen Mahmut Çınar'ın konuşması esnasında duygusal anlar yaşandı. Çınar, hayata gözlerini yuman evladının acısıyla birlikte güzel bir anı olarak plaketinin de kendisine miras kaldığını ifade etti.

Emekliye ayrılan belediye personelleri, Halis Özcan, Mahmut Özdemir, Mustafa Mut, Soner Kara, Ali Mustafa Yastıbaş, Ömer Gülüş, Sadık Günay, Yaşar Macit, Mustafa Yücel Çınar, İbrahim Tatlı, Murat Sözeri, Ali Durmuş, Musa Metin, Murat Türk, Veli Akça, Orhan Yıldız, Mustafa Kişmir ve Mithat Şimşek. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mut Belediyesinden emekli olan personellere plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement