Nazilli Belediyespor'da Demirözü İmzayı Attı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor'da Demirözü İmzayı Attı

Nazilli Belediyespor\'da Demirözü İmzayı Attı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor’da yeni teknik direktör Alaaddin Demirözü, siyah beyazlı ekiple 1 buçuk yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

11.12.2015 18:58

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'da yeni teknik direktör Alaaddin Demirözü, siyah beyazlı ekiple 1 buçuk yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

Nazilli Esat Ergüler Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninden önce basın toplantısında kulüp Başkanı Nurettin Özkat ve yeni teknik adam Alaaddin Demirözü açıklamalarda bulundu. İmza töreninde her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen kulüp Başkanı Nurettin Özkat, "Teknik direktör Ahmet Kazım Ertem'in istifasının ardından teknik direktör arayışında ince eleyip sık dokuduk. Sonunda Alaaddin Demirözü hocamızda karar kıldık. Kendisi ile sürekli iletişim halindeydik. Ardından hocamızı Göztepe maçına davet ettik. Sarıyer maçının hemen arkasında hocamızla prensipte anlaştık. Hem hocamızın hem de kulübümüzün hedefleri uyuşuyor. Kendisi ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladık. Ben hem camiamız adına hem de hocamız adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"İLK GÜNKÜ GİBİ HEYECANLIYIM"

Kendisini Nazilli Belediyesporlu yapan imza töreninde konuşan ve çok mutlu olduğunu söyleyen Alaaddin Demirözü, emeği geçenlere teşekkür etti. Demirözü, "Nazilli Belediyespor ile adımın geçtiği günden beri çok heyecanlıyım. İlk baştan beri yönetimimiz bize güven duygusunu hissettirdi. Biz bu güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız. Kısa süre içerisinde yoğun bir maç grafiği bizi bekliyor. Bu süreyi en az kayıpla geçmek istiyoruz. Nazilli Belediyespor hedefleri olan bir kulüp ve şuanda bu kulübün ihtiyacı olan tek şey moral. Biz Bugsaş maçında bu morali tabelaya yansıtmaya çalışacağız. Umarım her iki taraf için de doğru bir birleşim olur. Hakkımızda hayırlısı olsun" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor'da Demirözü İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement