Nazilli Belediyesporda Günlüklü Antrenman Dönemi - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesporda Günlüklü Antrenman Dönemi

Nazilli Belediyesporda Günlüklü Antrenman Dönemi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyesporun Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem, yaptıkları tüm antrenmanların günlüğünü tutuyor.

13.08.2014 09:39  Güncelleme: 10:15

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, Nazilli Belediyespor'da yaptıkları tüm antrenmanların günlüğünü tutuyor.

Sezon başında Nazilli Belediyespor'a imza atan 57 yaşındaki tecrübeli teknik direktör, Nazilli Belediyespor'da yaptıkları tüm antrenmanların notunu tutuyor. Oyunculardan aldığı verim ile oyuncuların yaptıkları ile yapamadıklarını kendi el yazısı ile yazan Ahmet Kazım Ertem bu sayede oyuncuların performanslarıyla ilgili olarak net bilgi sahibi olduğunu ifade etti.

Çalışmaya başladığı 1997-1998 sezonundan bu yana böyle bir yöntem izlediğini belirten Ertem, "Tüm notları el yazımla tutuyorum. Böylece, yazdıklarımı daha iyi aklımda tutuyorum.Örneğin Hatayspor'da çalışırken yaptığımız çalışmalar bize şu anda ışık olabiliyor. Herhangi bir çalışma yapacağımızda geçmişte yaptırdığım çalışmaların sonuçlarından yararlanabiliyorum" dedi.

GENÇLER KULÜP ARIYOR

Öte yandan, Nazilli Belediyespor ile antrenmanlara çıkan genç oyunculardan sadece forvet Osman Doğru takımda kaldı. Gençlerden Burhan 3.Lig ekiplerinden Erzincan Refahiyespor'a bonservisiyle transfer oldu. Hasan İyikan, Ali Can, İsmail, Yunus Emre, Ramazan kiralık olarak gönderilecek. Genç oyuncuların kulüp arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesporda Günlüklü Antrenman Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement