Nazilli Belediyesspor, Kupada Gençlerbirliği'ne Konuk Olacak - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesspor, Kupada Gençlerbirliği'ne Konuk Olacak

Nazilli Belediyesspor, Kupada Gençlerbirliği\'ne Konuk Olacak

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası dördüncü turunda Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne konuk olacak.
Nazilli Belediyespor'da ekipte sakatlıkları süren Hüseyin Akoğlu, Hasan Yaşar,...

03.12.2013 16:28

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası dördüncü turunda Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

Nazilli Belediyespor'da ekipte sakatlıkları süren Hüseyin Akoğlu, Hasan Yaşar, İsmail Baydil, Barış Bakır, Samet Bülbül ve Ali Setirekli sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşma yarın 18.00'de başlayacak. 14 yıl önce Nazilli'de Türkiye Kupası'nda ağırladığı Ümit Özatlı, Ümit Karanlı ve bir çok daha yıldızı bünyesinde barındıran Nazilli Belediyespor, rakibini geçmek istiyor.

Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Taşkın Güngör, geçmiş dönemle şimdiki dönem arasında fark olduğunu hatırlatırken, ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Taşkın Güngör, "Süper Lig ekipleri için kupa çok önemli. Gençlerbirliği'nin gücü belli. Bizde elimizden geleni yapacağız. Aramızda iki lig siklet farkı var. Bu siklet farkını mücadelemiz ve inancımızla kapatmak istiyoruz. Geçmişte Nazillispor Gençlerbirliği'ni kupadan elemişti. Tarih tekerrürden ibarettir. Şartlar farklı olsa da elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesspor, Kupada Gençlerbirliği'ne Konuk Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement