Nazillili Çiftçiye Üretici Kart Desteği - Son Dakika
Yerel

Nazillili Çiftçiye Üretici Kart Desteği

Nazillili Çiftçiye Üretici Kart Desteği

Tarım sektörüne sağladığı finansal destekle özel sektör bankaları arasında lider konumda bulunan Denizbank üreticiye desteğini sürdürüyor.

12.03.2013 15:04

Tarım sektörüne sağladığı finansal destekle özel sektör bankaları arasında lider konumda bulunan Denizbank üreticiye desteğini sürdürüyor.

Banka ile Nazilli Sağ Sahil Sulama Birliği, Nazilli Sol Sahil Sulama Birliği, Akçay Sağ Sahil Sulama Birliği ve Akçay Sol Sahil Sulama Birliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Birlik üyesi üreticiler de 'Üretici Kart'ın sunduğu avantajlara kavuştu.

Nazilli Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Sabri Topuçar, Nazilli Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Bülent Sayar, Akçay Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Recai Yağcı ve Akçay Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Nihat Aktakka ile Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan'ın hazır bulundukları imza töreninde konuşma yapan Denizbank Nazilli Şube Müdürü Levent Çalışkan, imzalanan protokolün çiftçi için büyük avantajlar sağlayacağını ifade ederek "Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sıraya yerleşen Denizbank, Türk Tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve üreticimizin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, 08 Mart 2013 tarihinde Nazilli Sağ Sahil Sulama Birliği, Nazilli Sol Sahil Sulama Birliği, Akçay Sağ Sahil Sulama Birliği ve Akçay Sol Sahil Sulama Birliği ile bir işbirliği protokolüne imza atan bankamız, birlik üyelerine 'Üretici Kart' tahsis ediyor. Birlik üyeleri, Denizbank'ın sunduğu tüm finansal hizmetlerin yanı sıra, 'Üretici Kart' ile tüm tarımsal ihtiyaçlarını anlaşmalı işyerlerinden alışveriş yaparak karşılama imkanına sahip olacak.

Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan da konuşmasında, Denizbank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincinde ve üreticinin zor günlerinde de yanında olduklarını söyledi. İmzalanan protokol ile Birlik ile üyesi üreticiler bankamızın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün ve hizmetlerden yararlanabilecekler. Denizbank Üretici Kart ile uygun kredi koşullarında ödemelerini yılda bir kez hasat zamanına göre belirleyebilecek, Sulama Birliklerinden ihtiyaçlarını da 4 ay vade sıfır faiz ile alabilecekler" dedi.

Banka yetkililerince yapılan açıklamanın devamında Üretici Kartlarının avantajlarını belirterek, "Mazot, gübre, tarım ilacı, tarımsal mekanizasyon, tarım makinaları, yedek parça ve diğer ihtiyaçları için üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya Şube ve tüm ATM'lerden nakit çekerek kullanabilirler. Geri ödemeler Denizbank'ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir. Nakit taşıma riskini ortadan kaldırır. Erken ödeme imkanı sunar. Anlaşmalı işyerlerinde indirimli alışveriş imkanı sağlar" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazillili Çiftçiye Üretici Kart Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement