Nida Tüfekçi Thm Korosu'ndan Unutulmaz Konser - Son Dakika
Yerel

Nida Tüfekçi Thm Korosu'ndan Unutulmaz Konser

Nida Tüfekçi Thm Korosu\'ndan Unutulmaz Konser

Yozgat Belediyesi Nida Tüfekçi Türk Halk Müziği (THM) Korosu, Çorum'da verdiği konserle halk müziği severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

27.06.2012 14:19

Yozgat Belediyesi Nida Tüfekçi Türk Halk Müziği (THM) Korosu, Çorum'da verdiği konserle halk müziği severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Devlet Tiyatro Salonu'nda verilen konseri Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve sanatseverler izledi. Gecede Nida Tüfekçi THM korosu üyeleri şef Adnan Şahin yönetiminde Türkiye'nin çeşitli yörelerine ait eserler seslendirdiler. Zaman zaman izleyicilerin de eşlik ettiği konser büyük beğeni topladı. Koro, program sonunda sanatseverler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu yıl 15 akşam programı gerçekleştirdiklerini söyledi. Nida Tüfekçi Türk Halk Müziği Korosu ile bu etkinliklerin finalini yaptıklarını dile getiren Başkan Külcü, "Seslendirilen şarkılarda ve türkülerde bizi biz yapan değerler yaşatılıyor. Kiminde bir genç kızın sevgilisine söylediği sözler, kiminde yaralı bir ana yüreğinin yansımaları var. Burada tarihin derinliklerinden süzülüp gelen eserlerimizi seslendiren ve bu güzel geceye imza atan koro üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer de Yozgat ve Çorum'un komşu olmanın yanı sıra kardeş iki şehir olduğunu belirterek, "Yozgat ve Çorum'u bir tutuyoruz. Kardeş gibiyiz. Muzaffer başkanımızın çok güzel hizmetleri var. Çorum'da en güzel şekilde ağırlandık. Herkese teşekkür ediyoruz. Çorum korosunu da Yozgat'a bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Program sonunda Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer birbirlerine plaket takdim ettiler. Plaket törenin ardından her iki belediye başkanı koro üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nida Tüfekçi Thm Korosu'ndan Unutulmaz Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement