Niğde Protokolü Poligon Açılışında Atış Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Niğde Protokolü Poligon Açılışında Atış Yaptı

08.02.2013 13:25

Niğde Valisi Alim Barut, Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu'nun (PMYO) İl Özel İdaresi'nin katkılarıyla yenilenen poligonunun açılışını yaptı.

Niğde Valisi Alim Barut, Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu'nun (PMYO) İl Özel İdaresi'nin katkılarıyla yenilenen poligonunun açılışını yaptı.

Poligonda tabanca ile atış da yapan Vali Barut, 10 atıştan 6'sını hedefe isabet ettirdi. Barut, iki atışta da hedefin kalbindeki aynı noktayı vurdu.

Barut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mesleğine ilk başladığı yıllarda atış yaptığını belirterek, "Uzun süredir atış yapmamıştım. Tabi tabanca nasıl kullanılır az çok biliyorum ama yılların getirdiği ihmal var. Asıl önemli olan öğrencilerimizin burada tekniğine uygun silah kullanmayı öğrenmeleri. Güzel bir tesis yapılmış. Öğrencilerimize ve burada eğitim yapacak tüm polis camiasına hayırlı olsun" dedi.

Niğde Üniversite Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Müftüsü Hasan Çınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol da poligonda atış yaptı.

Muhabir: Murat Kaya/ Orhan Canbulatel

Yayıncı: Murat Paksoy - NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Niğde Protokolü Poligon Açılışında Atış Yaptı - Son Dakika


Advertisement