Nihan Öztürk, Kepez Çamlıbel HEM Sergisini Açtı - Son Dakika
Yerel

Nihan Öztürk, Kepez Çamlıbel HEM Sergisini Açtı

Nihan Öztürk, Kepez Çamlıbel HEM Sergisini Açtı

Kepez Çamlıbel Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin ürünlerinin yer aldığı serginin açılışını, Antalya Valisi Öztürk'ün eşi Nihan Öztürk yaptı.

05.06.2014 10:05  Güncelleme: 10:07

Kepez Çamlıbel Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin ürünlerinin yer aldığı serginin açılışını, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ün eşi Nihan Öztürk yaptı.

Nihan Öztürk'e Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer, eşleri ve Kepez Milli Eğitim Müdür Vekili Hüdai Vural da katıldı. Açılış öncesinde Şehit Binbaşı Turgut Cengiz Toytunç Anaokulu öğrencileri dans gösterisi yaptı. Gösterinin ardından öğrencilere, Nihan Öztürk, Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer ve eşleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi.

Kaymakam Savaş Tuncer, açılıştaki konuşmasında, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Kepez Çamlıbel Halk Eğitimi Merkezinde açılan 29 okuma yazma kursu ile 270 kişiye, 124 genel kurs ile 3 bin 558 kişiye ve 123 mesleki kurs ile de 2 bin 700 kişiye eğitim verildiğini belirtti.

Kepez'in iki halk eğitim merkezine sahip olması açısından şanslı bir ilçe olduğunun altını çizen Tuncer, vatandaşın eğitim eksiğinin giderilmesi için çalışan halk eğitim merkezlerinin toplumda daha işlevsel hale gelmesini sağlamak amacıyla çaba gösterdiklerini vurguladı.

Sergide ayrıca Antalya E Tipi Cezaevindeki mahkumların, Kepez Çamlıbel Halk Eğitimi Merkezi tarafından verilen kurslarda ürettikleri ürünler de sergilendi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nihan Öztürk, Kepez Çamlıbel HEM Sergisini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement