Nusaybin Kaymakamı Can'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Nusaybin Kaymakamı Can'a Ziyaret

Nusaybin Kaymakamı Can\'a Ziyaret

Siirt'in Kurtalan ilçesinden Mardin'in Nusaybin ilçesine atanan Kaymakam Abdulhalim Can'ı basın mensupları ziyaret etti.

23.08.2013 16:46

Siirt'in Kurtalan ilçesinden Mardin'in Nusaybin ilçesine atanan Kaymakam Abdulhalim Can'ı basın mensupları ziyaret etti.

Basın mensuplarının  ziyaretinden dolayı memnun olduğunu bildiren  Can, basının memleketin kılcal damarı olduğunu, görevini hakkıyla yapan bir medyanın memleketin ilerici olmasına katkı yaptığını söyledi.

Kendisinin de bölgeye yabancı olmadığını ve bölge insanı olduğunu kaydeden  Can,bölge halkına hizmet etmenin kendisini mutlu ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Hizmet edebileceğimiz, bize ihtiyaç olan yerlerde görev yapmak istiyoruz. Burası hizmet noktasında çalışmaların devam ettiği yerdir. İlçeye yeni gelmemle beraber ilk etapta acil olarak yapılması gereken bazı hizmetler tespit ettik. Bunların başında Meslek Yüksekokulu geliyor. Gençlik Merkezi ve Öğretmenevi ihtiyacı da bir diğer öncelik olacak. Öğretmenevi için de arazimiz bulunuyor. İlçeye Öğretmenevi yapılması için girişimde bulunacağız. Bir diğer önceliğimiz, Nusaybin çevre yolu problemi olacak. İpekyolu kenarındaki ilçede ilçe girişini gösteren ne bir tabela ne bir ışık ne de bir kavşak var. Çevre yolu için belediye başkanımızla da görüşerek Nusaybin'e yaraşır bir çalışma yapacağız." - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nusaybin Kaymakamı Can'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement