Ödemiş HEM'den Şoförler Odası'na Plaketli Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Ödemiş HEM'den Şoförler Odası'na Plaketli Teşekkür

Ödemiş HEM\'den Şoförler Odası\'na Plaketli Teşekkür

Ödemiş HEM "Hayat Boyu Öğrenme" projesini Ödemiş merkez, belde ve köylerinde sürdürürken, farklı yerlerde kurslar açıyor.

02.07.2013 11:00  Güncelleme: 11:02

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (HEM) "Hayat Boyu Öğrenme" projesini Ödemiş merkez, belde ve köylerinde sürdürürken, farklı oda ve derneklerin desteği ile de farklı yerlerde kurslar açıyor.

Hayat Boyu Öğrenme projesi çerçevesinde Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın tahsis ettiği sınıfta dikiş nakış kursu açan Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi yıl içinde faaliyetlerini sürdürmüştü.

Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın desteğini unutmayan Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdür Cevdet Ünlü, Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin, ve Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdür Başyardımcısı Osman Sarı, Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti ve plaket verdi.

Oda Başkanı Tahir Silay, "Hayat Boyu Öğrenme projesi adı altında odamızın tahsis ettiği sınıf ile Halk Eğitimi Müdürlüğümüzün dikiş nakış kursunda birçok vatandaşımız kursta öğrenim görmüşlerdir. Kurumlar arası birlikteliğin en iyi örneklerinden birini yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de oda olarak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün yanındayız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş HEM'den Şoförler Odası'na Plaketli Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement