Ödemiş'te Sokak Basketbolu Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Sokak Basketbolu Turnuvası Sona Erdi

Ödemiş\'te Sokak Basketbolu Turnuvası Sona Erdi

Ödemiş Belediyesi tarafından Salı Pazarı Basketbol sahasında düzenlenen 30.Sokak Basketbolu Turnuvası'nda maçlar tamamlandı.

03.07.2013 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Belediyesi tarafından Salı Pazarı Basketbol sahasında düzenlenen 30. Sokak Basketbolu Turnuvası'nda maçlar tamamlandı. Çok sayıda sporcunun mücadele ettiği karşılaşmaları Ödemişliler de ilgi ile izledi. Zevkli karşılaşmaların yapıldığı turnuvanın minik erkekler kategorisinde birinciliği Ödemiş Gençlik Hastasıyız Dede takımı alırken, Ödemiş Gençlik Minik Fareler takımı da ikinci oldu.

Küçük erkeklerde ise 4 Dev Adam birinci, Bastonlu Boğalar ikinciliği elde etti. Yıldız erkeklerde de Altınova Şeker 97 takımı birinci, Pakçelik takımı ikinci oldu.

Genç erkeklerde Altınova Şeker 95 takımı birinci, Siyah Giyen Adamlar takımı da ikinci oldu. Büyük erkeklerde de Ampul Patladı birinci, Yaş Geçti İş Geçmedi takımı ikinciliği elde etti. Turnuvanın en centilmen takımı ise Elit Spor Merkezi seçildi, En centilmen oyuncu Semih Katırcıoğlu olurken smaç yarışmasında Evrim Baştaş, üçlük yarışmasında da İbrahim Dumanlı birinci oldu. Finalin en değerli oyuncusu Şevki Başol seçildi.

Maçların ardından yapılan gösterilerden sonra, takımlara kupalarını, belediye meclis üyesi Necati Gülgen ile belediye mali işler müdürü Ufuk Kızıler ile Kültür ve Sosyal işler Müdürü Hasan Kıral verdiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Sokak Basketbolu Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement