Ödemiş'te Trap Atışları Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Trap Atışları Yapıldı

Ödemiş\'te Trap Atışları Yapıldı

Ödemiş'te geleneksel hale getirilen Trap Atışı etkinliğinin 13.sü, bu yıl Ahrandı mevkiinde yaklaşık 200 kişinin katılımı ile gerçekleşti.

13.05.2013 11:17  Güncelleme: 11:22

Ödemiş ilçesinde geleneksel hale getirilen Trap Atışı Etkinliği'nin 13.'sü, bu yıl Ahrandı mevkiinde yaklaşık 200 kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Yapılan etkinliğe Manisa, Turgutlu, Akhisar, Kemalpaşa, İzmir, Torbalı, Tire, Aydın gibi il ve ilçelerden katılım oldu. 13. Trap Atışı Etkinliği'ne katılan avcı gönüllüler Amatör, Profesyonel ve Süper dalında kıyasıya yarıştılar.

Yapılan etkinliğe Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, Belediye Meclis üyesi Necati Gülgen ile çok sayıda meraklı vatandaş da katıldı. Trap atışlarında her yıl olduğu gibi bu yıl da katılımın yüksek seviyede olduğunu belirten Ödemiş

Avcılar Spor Kulübü Başkanı İbrahim Erkoç, "Bu yıl 13.'sünü gerçekleşen etkinliğimize yaklaşık 200 avcı gönüllüsünün katılımı bizi mutlu etmiştir. Trap atış alanımızı kendi imkanlarımızla betonarme yaptık. Belediye Başkanımız Bekir Keskin de bir takım eksikliklerin giderilmesi için söz verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Trap atışları için gelen konuklara Ödemiş Kebabı ve keşkek ikram edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Trap Atışları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement