Ödemişli Özder, Fenerbahçeli Salih'in İkizi Gibi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ödemişli Özder, Fenerbahçeli Salih'in İkizi Gibi

Ödemişli Özder, Fenerbahçeli Salih\'in İkizi Gibi
06.02.2013 10:38  Güncelleme: 10:40

Ödemiş Belediyespor'da oynuyan Özder İşcenkal, Fenerbahçe'in Bucaspor'dan transfer ettiği Salih Uçan'a benzerliliği ile dikkat çekiyor.

Ödemiş Belediyespor'un U-14 takımında oynuyan Özder İşcenkal, Fenerbahçe'in Bucaspor'dan transfer ettiği 17 yaşındaki Salih Uçan'a benzerliliği ile dikkat çekiyor. Takım arkadaşları bile Özder'e zaman zaman "Salih" ismiyle hitap ediyor.

Saç modeli ve ayrıca oyundaki bazı stilleri ile Fenerbahçe takımının başarılı ve genç yeteneği Salih Uçan'a benzetilmesinin hoşuna gittiğini belirten Ödemiş Belediyespor'un U-14 takımı oyuncusu Özder İşcenkal, "Fenerbahçe'de oynayan Salih'e benzetilmek hoşuma gidiyor. Bunun yüzüme söylenmesi de beni mutlu ediyor. Fenerbahçe benim de rüyalarımın takımı. İleride Fenerbahçe'de oynamak hayali bile beni heyecanlandırıyor" dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de Özder'den övgüyle söz ediyor. Özder'in Fenerbahçeli Salih'e yüz ve stil olarak çok benzediğini kaydeden Başkan Keskin, "Fenerbahçe'nin Salihi varsa, bizim de Özder'imiz var" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemişli Özder, Fenerbahçeli Salih'in İkizi Gibi - Son Dakika


Advertisement