Öğrenciler AB İçin Öykü Yazacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Öğrenciler AB İçin Öykü Yazacak

Öğrenciler AB İçin Öykü Yazacak
28.05.2008 19:37

Gaziantep Ticaret Odası (Gto) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Bürosu ve Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğinde Ortaöğretim Kurumlarının 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Hazırlanan Avrupa Birliği Konulu Öykü Yarışması Öncesi Öğrencilere, "Öykü Nasıl Yazılır?" Konulu Bir Seminer Verildi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Bürosu ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ortaöğretim kurumlarının 9. ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan Avrupa Birliği konulu öykü yarışması öncesi öğrencilere, "Öykü Nasıl Yazılır?" konulu bir seminer verildi.

GTO Toplantı Salonu'nda yapılan etkinliğe bir önceki yıl aynı yarışmada Türkiye ikincisi olan 19 Mayıs Lisesi öğrenci ve öğretmenleri davet edilirken, dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Ödül töreni sonrasında söz alan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir İnci, bu tür etkinliklerin öğrencileri olumlu etkilediğini belirtirken, "Sevgili öğrenciler önemli olan bu yarışmada birinci olmak ve olmamaktan ziyade etkinliğe katılmak. Bu tür kültürel ve sanatsal faaliyetler size artı değerler katar" dedi.

GTO AB Bilgi Ağı Koordinatörü Burcu Nakiboğlu Çelik ise yarışmanın teknik özellikleri ve son başvuru tarihi hakkında bilgi verirken, Gaziantep olarak derece almanın kendilerini gururlandıracağını söyledi.

Danışman öğretmenleri ile birlikte gelen öğrencilere, öykü yazarı Cemil Kavukçu, "Öykü Nasıl Yazılır?" konusunda bilgiler verirken, öğrencilerin duygu ve düşüncelerini yazılı olarak ifade etmesinin gereğine değindi.

(OÇ-OÇ-Y) 28.05.2008 19:20 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler AB İçin Öykü Yazacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement