Öğrencilere "Trafik Melekleri" Projesi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere "Trafik Melekleri" Projesi

Öğrencilere "Trafik Melekleri" Projesi

Adana’nın Kozan ilçesinde Kaymakamlık bünyesinde hazırlanan Ilıca Köyü İlkokulu öğretmenlerinden Hacer Kuzkaya’nın hazırladığı proje kapsamında “Trafik Melekleri” projesi köy ve ilçe merkezindeki ilk ve anaokullarındaki öğrencilere trafik eğitimleri verilmeye başlandı.

23.05.2014 14:30

Adana'nın Kozan ilçesinde Kaymakamlık bünyesinde hazırlanan Ilıca Köyü İlkokulu öğretmenlerinden Hacer Kuzkaya'nın hazırladığı proje kapsamında "Trafik Melekleri" projesi köy ve ilçe merkezindeki ilk ve anaokullarındaki öğrencilere trafik eğitimleri verilmeye başlandı.

Köylerde İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik timi, ilçede ise Kozan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği görevlileri tarafından verilmeye başlanan eğitimlerde Kozan Kaymakamı Avni Oral'ın katkıları ile hazırlanan 24 bin adet trafik melekleri kimlik kartı ve aile etik sözleşmesi minik öğrencilere dağıtıldı.

Bugüne kadar 23 ana ve ilkokulda devam eden ve toplamda 11 bin öğrenciye ulaşılması hedeflenen proje kapsamında Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda Kozan Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli Baş Polis Murat Soydan ve İlçe Jandarma Trafik Timinde görevli tim komutanı Akın Uslu tarafından verilen seminerde öğrencilere trafikte dikkat edilmesi ve uyulması gereken kurallar slayt gösterisi eşliğinde uygulamalı olarak anlatıldı. Seminerde öğrenciler okul çevresindeki olumsuzluklar ve dikkat edilmesi gereken olaylar hakkında da bilgilendirildi.

Konferans sonunda öğrencilere birer adet Trafik Meleği kimlik kartı ve Aile Trafik Sözleşmesi kartları dağıtıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere 'Trafik Melekleri' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement