Öğrenen Lider Öğretmen' Semineri Sakarya'da da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Öğrenen Lider Öğretmen' Semineri Sakarya'da da Yapıldı

Öğrenen Lider Öğretmen\' Semineri Sakarya\'da da Yapıldı

Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından organize edilen “Öğrenen Lider Öğretmen” semineri Adapazarı Berna Yılmaz İlkokulu ve Ortaokulu’nda yapıldı.

20.02.2014 09:29

Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından organize edilen "Öğrenen Lider Öğretmen" semineri Adapazarı Berna Yılmaz İlkokulu ve Ortaokulu'nda yapıldı.

Düzenlenen seminerin açılışına katılan Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Şube Müdürleri Fevzi Mahmutoğlu ve Vedat Tezbiten, bu güzel çalışmaya hafta sonunda gönüllü olarak katılan tüm öğretmenleri tebrik ederken, katkı sağlayan ÖRAV yetkililerine teşekkür ettiler.

ÖRAV kadrosunda yer alan Sakarya'da görev yapan öğretmenlerden Sabriye Çağlar Bakırtaş'ın girişimleriyle gerçekleştirilen seminere eğitimci olarak vakıf merkezinden Dr. Meziyet Mozakoğlu, Doç. Dr. Ebru Oğuz, Ümit Altundağ ve Ali Kara katıldı.

Berna Yılmaz İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Osman Aydın ve okul öğretmenlerinin katılımıyla düzenlenen seminer büyük beğeni gördü. Yapılandırıcı yaklaşıma göre, eğlenceli bir ortamda gerçekleştirilen semineri iki gün süreyle takip eden öğretmenler, sınıf ortamında derslerin sıkıcı olmadan nasıl işleneceği konusunda önemli bilgiler kazandıkları seminerden büyük keyif aldıklarını belirttiler.

Öğretmen Akademisi Vakfı ile ilişkilerini e-Kampüs üzerinden büyük bir heyecanla devam ettireceklerini ifade eden öğretmenler, seminerin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederken, bu tür seminerlerin daha sıklıkla yapılmasını istediler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenen Lider Öğretmen' Semineri Sakarya'da da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement