Oğuzeli Kaymakamı Çiftçileri Makamında Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Oğuzeli Kaymakamı Çiftçileri Makamında Ağırladı

Oğuzeli Kaymakamı Çiftçileri Makamında Ağırladı

Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, Oğuzelili çiftçileri kendi makamında ağırladı.
Çiftçilerle birlikte yapılan sohbet toplantısına; Oğuzeli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Ahmet Pınar, Ziraat Odası Başkanı Kemal Kont, Çiftçi Mallarını Koruma...

26.11.2013 16:22

Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, Oğuzelili çiftçileri kendi makamında ağırladı.

Çiftçilerle birlikte yapılan sohbet toplantısına; Oğuzeli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Ahmet Pınar, Ziraat Odası Başkanı Kemal Kont, Çiftçi Mallarını Koruma Başkanı Mehmet Gülaçtı, Alleben Sulama Birliği Başkanı Yusuf Taşdemir ve Oğuzelili çiftçi vatandaşlar katıldı.

Yapılan toplantıda, çiftçi desteklemeleriyle ilgili vatandaşların sorularını Oğuzeli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Ahmet Pınar cevaplandırdı.

Çiftçilerle birlikte yapılan sohbet toplantısında, köylünün başta toplulaştırma ile ilgili sorunları görüşüldü. Toplantıda ayrıca toplulaştırmanın bir çiftçi için ne kadar önemli bir adım olduğunu, toplulaştırmanın her anlamda toprakları daha kolay ve kullanışlı hale getirdiğini, daha kısa zamanda, daha az maliyetle daha çok verim alınabileceği konuları konuşuldu.

Tarım ürünleri açısından zengin olan Oğuzeli ilçesinin herkes tarafından bilinen ünlü nar ve kurutmalıklarının daha çok insana ulaştırılabilmesi için öncelikle bir kooperatifin kurulması, tanıtımının yapılması ve sanayiye kazandırılmasını belirten Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, bu konu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini çiftçilerle paylaştı. Çiftçilerle birlikte yapılan sohbet toplantısında temeli yeni atılan Doğanpınar Barajı'nın ek proje yapımı ile beraber, köylerin yeni durumunun nasıl olacağı ele alındı. Toplantıda, Oğuzeli İlçe sınırlarından geçen Sacır Deresinin kirliliğinin arındırılması ve ıslahının tamamlanmasıyla birlikte çiftçilere birçok yönden getirilerinin olacağı kaydedildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oğuzeli Kaymakamı Çiftçileri Makamında Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement