Ohali İlköğretim Okulu'nda "Suçumuz Kız Olmak Mı?" Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Ohali İlköğretim Okulu'nda "Suçumuz Kız Olmak Mı?" Semineri Verildi

Ohali İlköğretim Okulu\'nda "Suçumuz Kız Olmak Mı?" Semineri Verildi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Ohali Köyü İlköğretim Okulu'nda 'Suçumuz kız olmak mı ?' adlı seminer düzenlendi.
Düzenlen seminere AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan,...

23.11.2013 12:46

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Ohali Köyü İlköğretim Okulu'nda 'Suçumuz kız olmak mı ?' adlı seminer düzenlendi.

Düzenlen seminere AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar, Şanlıurfa Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü İsa Temelci, Akçakale'yi Geliştirme Derneği Başkanı Mahmut Demir, Okul Müdürü Mahmut Argın, öğretmenler ile çok sayıda öğrenciler ve velileri katıldı.

Düzenlenen seminerde öğrenci velilerine seslenen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, bölgede kız çocuklarıyla ilgili birçok problemin olduğunu hatırlatarak, "Hükümetimiz kız çocuklarımıza yönelik yerinde yatırımlar yapması ile bu problemlerin bir nebzede olsa asgariye düşürdük. Bölgede yapılan proje ve bu seminerlerle bu soruna çözüm getirileceği düşüncesindeyim. Bu konuda kız çocuklarımızın, anne ve babalarına çok görevler düşmektedir" dedi.

Ohali Köyü Okul Müdürü Mahmut Argın ise yaptığı açıklamada, "Bizler bu coğrafyanın çocuklarıyız. Bölgemizdeki problemleri yerinde tespit edip çözüm odaklı projeler yaparak hizmete bir nebzede olsa emeğimizin olması bizleri mutlu etmektedir. Sayın milletvekilimize, kaymakamımıza ve belediye başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra öğrencilerin hazırladıkları şiirlerin okumasının ardan program sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ohali İlköğretim Okulu'nda 'Suçumuz Kız Olmak Mı?' Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement