Okmeydanı'nda Yaşanan Olaylar Protesto Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Okmeydanı'nda Yaşanan Olaylar Protesto Edildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Okmeydanı\'nda Yaşanan Olaylar Protesto Edildi
 Güncelleme: 

Mersin'de, Okmeydanı'ndaki olayları protesto için yolu trafiğe kapatıp güvenlik güçlerine taş, bilye, havai fişek atan gruba müdahale edildi.

Mersin'de, Okmeydanı'ndaki olayları protesto için yolu trafiğe kapatıp güvenlik güçlerine taş, bilye, havai fişek atan gruba müdahale edildi.

Forum AVM önünde toplanarak yolu trafiğe kapatan grup, GMK Bulvarı'nda ellerindeki dövizlerle sloganlar atarak, İnönü Bulvarı'ndaki AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığına doğru yürüyüşe geçti. Burada polise açıklama yapıp dağılacağını bildiren gruptakiler, TOMA araçlarının geri geçilmesiyle basın açıklaması yaptı.

Daha sonra dağılmaya başlayan gruptakilerden bazıları güvenlik güçlerine taş, bilye ve havai fişek attı. Polis, eylemcilere dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Yola çöp konteynerleriyle barikat kurup, taşlı saldırıyı sürdüren gruba müdahale edildi.

Ara sokaklara kaçarak dağılan eylemcilerden gözaltına alınanlar oldu. 

Kaynak: AA