Olin Edirne Kulübü Başkanı: Sahaya Yenmek İçin Çıkacağız - Son Dakika
Yerel

Olin Edirne Kulübü Başkanı: Sahaya Yenmek İçin Çıkacağız

Olin Edirne Kulübü Başkanı: Sahaya Yenmek İçin Çıkacağız

Olin Edirne Yönetim Kurulu Başkanı Kumuşoğlu Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını ve sahaya yenmek için çıktıklarını söyledi

02.01.2014 14:01  Güncelleme: 14:23

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu, "Ekibimiz tüm karşılaşmalarına olduğu gibi Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasına da ciddi olarak hazırlanıyor ve sahaya yenmek için çıkacağız" dedi.

Kumuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 Ocak Pazar günü sahalarında Galatasaray Liv Hospital'i ağırlayacaklarını anımsattı.

Takımın maça iyi ve motivasyonu yüksek şekilde hazırlandığını belirten Kumuşoğlu, şöyle konuştu:

"Bu hafta dost Galatasaray takımı ile karşılaşacağız. Ekibimiz tüm karşılaşmalarına olduğu gibi Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasına da ciddi olarak hazırlanıyor ve sahaya yenmek için çıkacağız. Takımızın ligdeki durumu gayet başarılı. Bu başarımızı daha da yükselmek için yeni yılda daha çok çaba göstereceğiz. Bizi bugüne dek yalnız bırakmayan vefakar Olin Edirne taraftarını da bu hafta destek için yine Mimar Sinan Arena'ya bekliyoruz."

Kumuşoğlu, kombine biletlerin ikinci etap satışlarının başladığını hatırlatarak, kombine bilet almak isteyenlerin biletleri Mimar Sinan Spor Salonu'ndan temin edebileceklerini kaydetti.

Galatasaray Liv Hospital bu sezon oynadığı 13 karşılaşmadan 10'unu kazanarak 23 puanla ligde 3. sırada yer alıyor.

Olin Edirne ise 6 galibiyetten elde ettiği 19 puanla puan cetvelinde 10. sırada bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Olin Edirne Kulübü Başkanı: Sahaya Yenmek İçin Çıkacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement