Ömer Kalkan Çü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ömer Kalkan Çü'yü Ziyaret Etti

Ömer Kalkan Çü\'yü Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Kulüplerinden Sorumlu Daire Başkanı Ömer Kalkan Çukurova Üniversitesi'ni ziyaret etti.

08.10.2013 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Kulüplerinden Sorumlu Daire Başkanı Ömer Kalkan Çukurova Üniversitesi'ni ziyaret etti. Kalkan, 17. Akdeniz Oyunları'nda kano ve kürek müsabakalarının gerçekleştirildiği Kayıkhane ve sporcuların konakladığı konukevlerini gezdi.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Rektör Baş Danışmanı Prof. Dr. Metin Yavuz, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Ç.Ü. Spor Kulübü Başkanı Ercan Yeldan, Spor Yöneticiliği Öğr. Gör. Tolga Çelik ve Öğr. Gör. Harun Tosun'un da katıldığı ziyarette, Kayıkhane'nin Türk Su Sporlarına verdiği katkı ve önümüzdeki dönemde yapılacak ulusal/uluslararası aktivetelerde ev sahipliği yapması konusu ele alındı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Daire Başkanı Ömer Kalkan ve beraberindekiler Kayıkhane'nin ardından, spor organizasyonlarında üniversiteye gelen sporcuların konaklayacağı Sosyal Tesisler 2 Nolu Konukevi'ni ziyaret etti. Spor Bakanlığı, Adana Spor İl Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilmesi planlanan projelerin konuşulduğu ziyaretin son durağı ise, bu projelere katkı sağlayacak Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu oldu. BESYO Müdürü Sadi Kurdak'ın da katıldığı toplantıda mevcut durum ve gelecekteki projeler değerlendirildi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Çukurova Üniversitesi'nin spor faaliyetleri yönünden son derece şanslı tesislere sahip olduğunu dile getirdi. Prof. Dr. Kibar, çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak bu tesisleri daha da genişletmeyi planladıklarının altını çizdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Kulüplerinden Sorumlu Daire Başkanı Ömer Kalkan ise, Ç.Ü. Kayıkhane'nin, ulusal ve uluslararası musabakalar için ideal olduğunu, gelecekte yapılacak müsabakaların bu mekanda gerçekleştirilmesinin doğru olacağını söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ömer Kalkan Çü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement