Optimum Çocukları 'İllüzyon' Öğrendiler - Son Dakika
Yerel

Optimum Çocukları 'İllüzyon' Öğrendiler

Optimum Çocukları \'İllüzyon\' Öğrendiler

Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi bünyesinde oluşturulan 'Çocuk Kulübü', bir ilke imza attı.

17.07.2012 13:53

Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi bünyesinde oluşturulan 'Çocuk Kulübü', bir ilke imza attı. İlk defa 'İllüzyon Eğitimi' adı altında bir etkinliğe imza atan kulüp, Optimum çocuklarına 'illüzyon' öğretti.

Hesaplı alışveriş ile birlikte ziyaretçilerine 'eğlencesi en bol alışveriş' imkanı da sunan Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi'nde illüzyon ustası Murat İkiz, çocuklara illüzyon sanatın inceliklerini öğretti. "Sihir diye bir şey yoktur. Yaptığımız iş biraz el çabukluğu ve bu sayede oluşturduğumuz göz yanılgısıdır" ifadesini kullanan İkiz, halk arasında 'sihirbazlık' olarak bilinen sanatın ustalarının genelde sırlarını açıklamadıklarını vurguladı.

Murat İkiz, "Sırrı bilinen bir oyun genellikle seyirci tarafından hayret uyandırmayacağı için illüzyonun büyüleyici tarafı ortadan kalkmış olur. O yüzden sırrı hangi boyutta olursa olsun oluşturacağı etki her zaman çok daha farklı olabilir. Bu nedenle siz de illüzyon ile ilgilenecekseniz sırlarınızı seyircilerinize anlatmamanız gerekir. İllüzyon büyük sabır ve çalışma gerektiren bir sanat dalıdır. Öğrendiğiniz bir şeyi sergilemeden önce mutlaka birçok defa tekrar yapmanız ve bıkmadan çalışmanız gerekmektedir" dedi.

İllüzyonistlerin hiçbir zaman doğaüstü güçleri olmadığını vurgulayan İkiz, daha sonra çocuklar için bir gösteri sundu. Çocuklara, illüzyon çubuğu yapmayı da öğreten İkiz, eğlenceli anlar yaşanmasını sağladı. Çocuklar illüzyonist Murat İkiz ile eğlenirken, çocuk kulübünün çevresindeki banklara oturarak onları izleyen aileleri de onların mutluluğuna ortak oldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimum Çocukları 'İllüzyon' Öğrendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement