Organ Bağışına Dikkat Çekildi - Son Dakika
Yerel

Organ Bağışına Dikkat Çekildi

Organ Bağışına Dikkat Çekildi

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi’nde Vezirköprü Devlet Hastanesi Organ Bağışı İlçe Koordinasyon Sorumlusu Nermin Aydoğdu tarafından organ bağışı konusunda bilgi verildi.

14.12.2016 10:43

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi'nde Vezirköprü Devlet Hastanesi Organ Bağışı İlçe Koordinasyon Sorumlusu Nermin Aydoğdu tarafından organ bağışı konusunda bilgi verildi.

Organ bağışı hakkında bilinç uyandırma, gençlerde nakil bekleyen hastalara karşı daha duyarlı olma, hasta ve hasta yakınları ile empati kurma amaçlı düzenlenen seminere okul personeli ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Yapılan bilgilendirme semineri doğrultusunda uygun şartları taşıyan öğrenci ve öğretmenlerin organ bağışında bulundukları kaydedildi.

Seminere katılan öğrenciler organ bağışının bir insanlık görevi olduğunu, bir gün kendilerinin de hayati önem taşıyan organ bağışına muhtaç olabileceklerini belirterek uygun şartları taşıyan herkesi organ bağışlamaya davet ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Organ Bağışına Dikkat Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement