Organik Tarım Üreticileri Birliği'nden Vali Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Organik Tarım Üreticileri Birliği'nden Vali Düzgün'e Ziyaret

Organik Tarım Üreticileri Birliği\'nden Vali Düzgün\'e Ziyaret

Kapadokya Organik Tarım Üreticileri Birliği Başkanı Oluş Molu, başkan yardımcısı Yeşim Bekyürek ile Buğday Derneği'nden Durukan Dudu, Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

06.03.2014 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kapadokya Organik Tarım Üreticileri Birliği Başkanı Oluş Molu, başkan yardımcısı Yeşim Bekyürek ile Buğday Derneği'nden Durukan Dudu, Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

Kayseri Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Düzgün kentteki organik tarım potansiyelinin daha iyi değerlendirilebilmesine yönelik yürütülen çalışmaları desteklediklerini belirterek, organik tarım ve ürün satışının yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını ifade etti.

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Erciyesevler Mahallesi'nde açılışını yaptıkları Organik Ürün Pazarı sayısının ikiye çıkarılması ve üretim alanının bin dekara genişletilmesi için dernek tarafından sürdürülen çalışmaları desteklediklerini belirten Düzgün, her geçen gün önemi daha da artan organik ürün konusunda Kayseri'nin önemli bir potansiyeli bulunduğunu, bu alanda üretici ile tüketiciyi buluşturmanın hem sağlık hem de ekonomik açıdan önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

Ulaş Molu da, Vali Düzgün'e verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Organik Tarım Üreticileri Birliği'nden Vali Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement