Orhangazi Belediyesi, Otizmli Çocuklar ve Aileleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Orhangazi Belediyesi, Otizmli Çocuklar ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

Orhangazi Belediyesi, Otizmli Çocuklar ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

Orhangazi Belediyesi, Otizm Farkındalık Gününde, otizm hastası çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

03.04.2015 10:27

Orhangazi Belediyesi, Otizm Farkındalık Gününde, otizm hastası çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Sakatlar Derneği Orhangazi Şubesi ile birlikte Otizm Farkındalık Gününde, otizmli çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Otizmli çocuklar ve aileleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Otizm Farkındalık Günü gibi özel bir günde böyle bir ortamda olmaktan dolayı son derece mutluyum. Otizm farkındalık günü diyoruz. Engellilerimizin sorunlarını bilmek, onlar için çözüm üretmek işte bu farkındalık ile başlıyor. Bizler her daim yanınızda olmaya gayret ediyoruz. Sadece bu ve benzeri günlerde değil, yılın tamamında birlikte olmaya, sizlerin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Elimizin yettiği, gücümüzün yettiği kadar bu çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi.

Engellilerin her türlü ihtiyacı noktasında hiçbir aksaklığa mahal vermeden çalışmaları yürüttüklerini belirten Çağlayan, "İlgili kurumlarımızla birlikte ortak çalışmalar yapıyoruz. Orhangazi'de kurumlar arası diyalog ve birliktelik sayesinde iyi gidiyor" şeklinde konuştu.

Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, "Otizm Farkındalık Günü için düzenlenen bu özel gecenin son derece önemli olduğunu belirterek, bizler devletin ilgili kurumları ve çalışanları olarak her daim engellilerimiz ve onların aileleri ile birlikte olmaya, onların her türlü sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz" dedi.

Programın bitiminde Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, protokol üyeleri ile birlikte engelli bir çocuğa akülü araç hediye etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhangazi Belediyesi, Otizmli Çocuklar ve Aileleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement