Orman Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Yunus Şeker Erzurum'da - Son Dakika
Yerel

Orman Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Yunus Şeker Erzurum'da

Orman Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Yunus Şeker Erzurum\'da

Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon toplantısına katılmak üzere Erzurum’a gelen Orman Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiGenel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon koordinatı olarak toplantı için Erzurum’a geldi.

13.08.2014 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon toplantısına katılmak üzere Erzurum'a gelen Orman Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti

Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon koordinatı olarak toplantı için Erzurum'a geldi. Beraberinde Ağaçlandırma Daire Başkanı İbrahim Yüzer, Toprak Muhafaza ve Islahı Daire Başkan Yardımcısı Hanifi Akbıyık ve ilgili Şube Müdürleriyle Bölge Müdürü M. Salih Çetiner'i makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker, Ağaçlandırma Daire Başkanı İbrahim Yüzer, Bölge Müdürü M. Salih Çetiner ve Mali İşler şube Müdürü Hüseyin Karakaya Erzurum Valisi Sayın Dr. Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret ederek Erzurum'la ilgili ormancılık çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker ve beraberindekiler Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı sayın Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Erzurum'da yapılan ormancılık çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker, Başkan Sekmen'le yaptığı görüşmede Belediyenin ithal ederek aldığı boylu fidanları Orman Genel Müdürlüğü olarak Fidanlık Müdürlüklerimizde yetiştirdiğimizi artık dışardan ithal etmek yerine bizden temin edilmesi gerektiğini belirterek yol kenarları ağaçlandırması çalışmalarını bu boylu fidanlar kullanılarak belediyelerle ortaklaşa bu çalışmaları yapabileceklerini belirti. Ayrıca Palandöken dağında turistik otellerin bulunduğu bölgede hayvan sürülerinin otlatılmasının önüne geçmek için Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Müdürlüğümüzün Palandöken dağının arkasında Mera Islah çalışmalarıyla hayvan sürülerinin dağın arkasına alınarak orada otlatılması Palandökendeki otelleri olumsuz yönde etkileyen bu durumun ortadan kaldırılması çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi ile fikir birliğinde olduklarını çalışmaların bu yönde olduğunu belirterek Erzurum'un ağaçlandırma konusunda Bölge Müdürlüğümüzün gayretli çalışmalarının yanında Erzurum Büyükşehir Başkanı Mehmet Sekmen'inde çalışmalara gayret ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek ayrıldılar.

Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker ve daire Başkanları Erzurum Fidanlık Müdürlüğündeki fidanlık sahalarını ve seraları gezerek Fidanlık Müdürü Fatih Demirci'den çalışmalar hakkında bilgi alarak yetişen fidanları inceleyerek çalışmaların olumlu olduğunu emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek bölgeden ayrıldılar. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Yunus Şeker Erzurum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement