Ortaca Müftülüğü Resmi Sitesi Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika
Yerel

Ortaca Müftülüğü Resmi Sitesi Hizmet Vermeye Başladı

Ortaca Müftülüğü Resmi Sitesi Hizmet Vermeye Başladı

Ortaca İlçe Müftülüğü'ne ait www.ortacamuftulugu.gov.tr internet sayfası hizmete açıldı.

22.06.2013 12:43

Ortaca İlçe Müftülüğü'ne ait www.ortacamuftulugu.gov.tr internet sayfası hizmete açıldı.

Ortaca Müftülüğü, hizmette verimliliği artırmak, personel arasında iletişimi güçlendirmek, İlçe Müftülüğünün gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ve faaliyetleri daha geniş kitlelerle paylaşmak amacıyla kurum özel sitesini kullanıma açtı.

İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler, yaptığı açıklamada; "Ortaca İlçe Müftülüğü olarak sanal ortamda yer almanın öncelikle değişen ve gelişen günümüz şartlarında çok önemli bir yerinin olduğunu düşünüyoruz. Bu bağlamda; Ortaca İlçe Müftülüğümüzün etkinlik, faaliyet ve programlarının duyurusunun yapılması, personel arasında bilgi akışının sağlanması ve ilçemizin din hizmetleri alanında tanıtımının yapılması önem arz etmektedir. Bizler de bu amaçla resmi web sitemizi hizmete açmış bulunmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Müftü Dr. Özler, internet sayfasının devamlı surette güncel tutulacağını, başta personelin ve vatandaşların internet ortamında Ortaca İlçe Müftülüğünü ve Müftülük haberlerini daha yakından takip edebileceklerini ve dini konularda da bilgi edinebileceklerini belirtti. Özler, sayfanın başta Ortaca İlçe Müftülüğü personeli ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Müftülüğü Resmi Sitesi Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement