Ortaca Polisinden Huzur Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Ortaca Polisinden Huzur Toplantısı

Ortaca Polisinden Huzur Toplantısı

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Dikmekavak Mahallesi'nde huzur toplantısı düzenlendi.

03.10.2012 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Dikmekavak Mahallesi'nde huzur toplantısı düzenlendi. Toplantıya erkeklerden çok bayanlar ilgi gösterdi.

Şehit Mustafa Tayyar Temizel İlkokulu bahçesinde yapılan toplantıya

Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Başkan Vekili Cemil Durak, İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, Emniyet Müdür Yardımcısı Rahmi Atılır, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Hüseyin Başkan, Polis Merkezi ve Asayiş Büro Amiri Komiser Yardımcısı Oğuzhan Orhan,

Mahalle Muhtarı Rafet Akcakale,

Belediye Meclis Üyesi Metin Yıldırım ve mahalle sakinleri katıldı.

Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu huzur toplantısında; mahallede yaşanan sıkıntılar ve sorunlar masaya yatırıldı. Mahalle içinden geçen yoldan hızlı geçen araçlardan şikayetçi olan kadınlar, bu konuya çözüm bulunmasını istediler.

İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçede güvenli ortamın sağlanmasında ve suçların önlenmesinde polis vatandaş işbirliğinin büyük önem taşıdığını belirterek; "Huzur toplantısı vesilesiyle sizlerle güvenliği pekiştirmeyi amaçlıyoruz. 155 Polis İhbar Hattı'na yapılan her başvuru ve ihbar hassasiyetle takip edilmektedir. Bu sebeple şüpheli gördüğünüz her durumlarda Polis 155 hattını aramakta çekinmeyiniz. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle hayvan hırsızlığı meydana gelebilir. Bu konuda sizlerden duyarlılık bekliyoruz" dedi.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik de, yaşanan sıkıntıların çözümünü hep beraber bulacaklarını vatandaşların belediye ve emniyet ile iç içe olması gerektiğini belirterek;

"Arkadaşlar bizler çeşitli vesilelerle zaman zaman sizlerle buluşuyoruz.

Biz atanan ve seçilen insanlar olarak çok uyum içerisinde çalışan bir Ortaca'yı huzurlu ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için çaba harcayan kişileriz. burada herkesin kendi açısında değişik yetki ve sorumlulukları var. Bu tür toplantılarda bizim konuşmamızın önemi kadar sizlerden gelecek sorunları nasıl çözebilir noktasında kafa yormak istiyoruz. Ben öncelikle hanımlara teşekkür etmek istiyorum. Çok sorunuz olduğundan mı yoksa bize teşekkür etmek için mi buraya geldiniz.

Ben her mahalleye gittiğimde bu soru ile karşılaşıyorum. Yollar bozuk olduğunda neden bozuk diye uyarılıyoruz. Yaptığımız zamanda burada araçlar hızlı geçiyor diye şikayetler geliyor. Biz bu yolun asfalt yapılması sırasında da

bazı kişilerin engeli ile karşılaşıyoruz

burası asfalt olurken kaldırımda yapılması için

uğraştık. Bazı kişilerin engeli ile karşılaştık. Bu engelleri aşarsak daha iyi çalışmalar yapacağımıza eminim. Gençler bizden saha istiyor. Biliyorsunuz alt yapı çalışması sonrasında üst yapı çalışması için yoğun bir çalışma içindeyiz. Şimdi asfalt sezonu bitmek üzeredir.

İş makinelerimiz boşalacak ve saha yapımına hız vereceğiz. Kısa sürede tamamlamış olacağız" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Polisinden Huzur Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement