Osmaneli Belediye Başkanlığı İçin Görevinden İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

Osmaneli Belediye Başkanlığı İçin Görevinden İstifa Etti

Osmaneli Belediye Başkanlığı İçin Görevinden İstifa Etti

Osmaneli Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'nde şef olarak görev yapan Mustafa Kürek, önümüzdeki yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Osmaneli Belediye Başkan aday başvurusunda bulunulduğu için görevinden istifa...

18.11.2013 13:02

Osmaneli Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'nde şef olarak görev yapan Mustafa Kürek, önümüzdeki yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Osmaneli Belediye Başkan aday başvurusunda bulunulduğu için görevinden istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Partisi'nden Osmaneli Belediye Başkan adaylığı açıklanan Mustafa Kürek, istifa dilekçesini verdikten sonra mesai arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra kurumundan ayrıldı.

1973 Osmaneli doğumlu olan Mustafa Kürek, ilk okulu Kızılöz köyünde, orta ve lise öğrenimini Bilecik İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Kürek, 1992 yılında Bilecik'in Kızıldamlar ve Gökpınar köylerinde 1997 yılına kadar imam hatip olarak görev yaptı.

Kürek, 1997 yılının mart ayında Osmaneli Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'nde veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak görev yaptı. Kürek daha sonra 2008 yılında açılan görevde yükselme sınavına girerek Osmaneli Kaymakamlığı'nda şef olarak görevine devam etti. Çalışma hayatı esnasında Açık Öğretim Fakültesi'nin Sosyal Bilimler bölümünü bitiren Mustafa Kürek evli ve 2 çocuk babası. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli Belediye Başkanlığı İçin Görevinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement