Oyun Oyun İçinde" Oyunu Bozüyük'te Sahnelendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Oyun Oyun İçinde" Oyunu Bozüyük'te Sahnelendi

Oyun Oyun İçinde" Oyunu Bozüyük\'te Sahnelendi
14.12.2016 17:10

Bozüyük Belediyesi tarafından “Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe’de” sloganı ile düzenlenen Tiyatro Günleri Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Oyun oyun içinde” adlı tiyatro oyunu ile devam etti.

Bozüyük Belediyesi tarafından "Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe'de" sloganı ile düzenlenen Tiyatro Günleri Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Oyun oyun içinde" adlı tiyatro oyunu ile devam etti.

Özellikle dönem kostümleri ile oldukça ilgi çeken oyun, Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde tek seans olarak sahnelendi. Özer Tunca'nın yazıp yönettiği "Oyun oyun içinde", durum komedisi üzerine kurulu, iç içe geçen rolleriyle, müzikleriyle, danslarıyla temposu yüksek, eğlenceli bir oyun olarak Bozüyüklü tiyatro severler ile buluştu. Neşe dolu, bol kahkahalı 2 perdelik oyun izleyicilerin beğenisini kazandı. Oyununun sonunda Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, sahneye gelerek oyunculara plaketlerini takdim etti. Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu ekibini Bozüyük'te ağırlamaktan mutlu olduğunu dile getiren Başkan Yardımcısı Kuru, oyunculara, "Bozüyük Tiyatro Günleri'ne sağladığınız katkı için teşekkür ediyor, başarılı performansınız için de sizleri ayrıca kutluyorum" dedi.

Bozüyük Tiyatro Günleri; 14 Aralık 2016 Çarşamba günü 'Pusuda' adlı gençlik oyununun saat: 16: 00'daki gösterimi ve 'Söz Sende' adlı doğaçlama tiyatro gösterisinin saat 18: 00'deki gösterimleri, 15 Aralık 2016 Perşembe günü "Sevgili Doktor" adlı oyunun saat 20: 00'deki gösterimi ile devam edecek. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oyun Oyun İçinde' Oyunu Bozüyük'te Sahnelendi - Son Dakika


Advertisement