Özden: "Yolumuzu Kesmek İçin Her Yolu Denediler" - Son Dakika
Yerel

Özden: "Yolumuzu Kesmek İçin Her Yolu Denediler"

Özden: "Yolumuzu Kesmek İçin Her Yolu Denediler"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Kamuran Özden, “13 yılda çeşitli oyunlarla yolumuzu kesmek için uğraştılar.

05.06.2015 17:15

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Kamuran Özden, "13 yılda çeşitli oyunlarla yolumuzu kesmek için uğraştılar. Şimdi de 4'ü bir araya gelip yine deniyorlar. Bunlara en güzel cevabı sandıkta verecekseniz" dedi.

Terme ilçesinde düzenlenen mitinge Gençlik ve Spor Bakanı A.Çağatay Kılıç, AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Demircan ve Kamuran Özden katıldı. Terme meydanında yaklaşık 3 bin kişi katıldığı mitingde bir konuşma yapan Kamuran Özden, kendisinden tesis isteyen Termespor genç takımına da destek sözü verdi. AK Parti hükümetinin iktidar olduğu 13 yılda birçok kez şer güçlerinin önünü kesmeye çalıştıklarını belirterek, "Şimdi de yeni Türkiye'nin önünü kesmek için uğraşıyorlar. Hepimiz hangi hileleri hangi sinsi planları uyguladıklarını biliyoruz. Darbe planları yaptılar. AK Parti'ye kapatma davası açtılar. Gezi olaylarını çıkarttılar. 17-25 Aralık darbe girişiminde bulundular. Ama beceremediler. Şimdi de 4'ü bir araya gelip 7 Haziran'da yine yolumuzu kesmeye çalışıyorlar. Ama yine beceremeyecekler. Onlara en güzel cevabı bundan önce olduğu gibi yine siz vereceksiniz" diye konuştu.

Konuşması sık sık 'Terme seninle gurur duyuyor' diye atılan sloganlarla kesilen Kamuran Özden, yaklaşık 2 aydır ekip olarak sahada olduklarını belirterek, "Gece gündüz çalışıyoruz. Bizim bir derdimiz var. Bizim derdimiz halkımızın derdi. Halkımıza hizmet etmek için yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının sonunda Samsunspor'a başarılar dileyen Özden, doğalgaz açılış törenine de katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özden: 'Yolumuzu Kesmek İçin Her Yolu Denediler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement