Özdilek'ten Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Özdilek'ten Anlamlı Ziyaret

Özdilek\'ten Anlamlı Ziyaret

Bursa'da, Özdilek Alışveriş Merkezi yöneticileri, drama atölyesine giden çocuklarla birlikte Yaşlılar Haftası dolayısıyla Ali Osman Sönmez Huzurevi’ni ziyaret etti.

25.03.2014 11:16

Bursa'da, Özdilek Alışveriş Merkezi yöneticileri, drama atölyesine giden çocuklarla birlikte Yaşlılar Haftası dolayısıyla Ali Osman Sönmez Huzurevi'ni ziyaret etti.

18 - 24 Mart arasındaki Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Özdilek Drama Atölyesi'ne giden çocuklardan bir grupla birlikte huzurevi ziyaret edildi. Önemli ziyarette Merkez Özdilek İşletme Müdürü Nuri Yüksel, huzurevi yöneticileriyle görüşme yaparak, burada kalan yaşlıların durumu hakkında bilgi aldı. 500'e yakın yaşlının bakımlarının yapıldığı huzurevi ziyaretinde, çocuklar, yaşlıların ellerini öpüp çeşitli hediyeler verdi. Ziyarette duygulu anlar yaşandı.

Yaklaşık 25 kişilik bir ekiple huzurevini ziyaret eden Merkez Özdilek İşletme Müdürü Nuri Yüksel, "Her insan için değişik mana ve önem ifade eden hatırlanma duygusu, huzurevinde kalan yaşlılar için çok daha farklı bir öneme sahiptir. Özdilek ailesi olarak genç nesil ve yaşlı nesli buluşturmak bizim için ayrı bir keyif oldu" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdilek'ten Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement