Özel İdare 8 Büyük Projeyi Hayata Geçiriyor - Son Dakika
Yerel

Özel İdare 8 Büyük Projeyi Hayata Geçiriyor

Özel İdare 8 Büyük Projeyi Hayata Geçiriyor

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Hakan Eski, 15 milyon TL tutarında olan 8 projelerinin ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

12.09.2013 16:08

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Hakan Eski, 15 milyon TL tutarında olan 8 projelerinin ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

Genel Sekreter Eski, İl Özel İdare Meclis salonunda yaptığı basın toplantısında ihalesi yapılacak olan 8 büyük yatırımı kamuoyuna açıkladı.

Eski, Özel İdare olarak yoğun bir sene yaşadıklarını söyleyerek, " Bütün alan ve birimlerde yatırım inşaat, yol, su ve kanalizasyon alanında ödenek konusunda güzel imkanlarımız oldu. Projeler noktasında hazırlıklarımızı uygulama şansı bulduk. Bunlarla ilgili olarak en son Yatırım İnşaat Müdürlüğü 8 tane büyük işini ihaleye çıkıyoruz. Yaklaşık 15 milyon TL tutarında olacak olan projelerimizden sadece iki tanesinde Milli Bakanlığından onay bekliyor. Onay geldiği zaman onlarında ihalesine çıkacağız. Projelerimiz içersinde Ovacık Kaymakamlığı ile ortaklaşa hazırlanan ve projesi İl Özel İdare tarafından yapılan Karagöl projesi ilçesinin turizm önünü açacak. BAKKA destekli olan projemizin ihalesi yapıldı ve önümüzdeki yıl hizmete açılaşacak. Yazıkköy Engelsiz Yaşanan Merkezinin de ihalesi 27 Eylül'de yapılacak. Ovacık Kapalı Spor salonun dün ihalesi yapıldı ve temel atma noktasına getirilecek. Bir diğer spor salonu ise Anadolu öğretmen Lisesinin ve bu 410 seyirci kapasiteli olacak. Bunun ihalesi de önümüzdeki hafta yapılacak. Kayabaşı İlköğretim Okulu 16 derslikli inşattı önümüzdeki günlerde ihalesi gerçekleşecek. Yenice Anadolu Lisesinin projesini ve mimarlığını hazırladık Milli Eğitim Bakanlığından onay bekliyoruz. 100. Yıl Anaokulu 5 derslik olacak bir inşaat. Buda 23 Eylül'de ihaleye çıkacak. Yenice Yortanpazarı Çok Programlı lisesinde ileriki günler ihalesi yapılacak. Ovacık Çok Programlı Lisesinin projesi ve mimarlığı hazır bunun da Milli Eğitim Bakanlığından onayı gelecek" dedi.

Eski ayrıca Yatırım İnşaat Müdürlüğünün bu yıl 100 proje üzerinden çalışma yaptığımı 75 projede bakım onarım çalışmalarının gerçekleştiğini de belirtti. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel İdare 8 Büyük Projeyi Hayata Geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement