Öztürk: "Yeterli Bilgilendirme Yapılmadı" - Son Dakika
Yerel

Öztürk: "Yeterli Bilgilendirme Yapılmadı"

Öztürk: "Yeterli Bilgilendirme Yapılmadı"

Aydınspor 1923’te Şahin Kaya’nın seçildiği genel kurulda , ‘Aydınspor 1923’ü icraya verdiği gün eski teknik direktör Selahaddin Dinçel’i sildik’ diyen taraftarlardan Ertan Öztürk, yanlış duyumlar aldıklarını söyledi.

29.05.2014 10:13

Aydınspor 1923'te Şahin Kaya'nın seçildiği genel kurulda, 'Aydınspor 1923'ü icraya verdiği gün eski teknik direktör Selahaddin Dinçel'i sildik' diyen taraftarlardan Ertan Öztürk, yanlış duyumlar aldıklarını söyledi.

Kongrede yaptığı konuşmanın ardından Dinçel ile görüştüğünü anlatan Öztürk, kendilerine yeterli bilgilendirmenin yapılmadığını ifade ederek, özür diledi.

Dinçel'in Aydınspor 1923'ü icraya verdiği yönünde duyumlar aldıklarını kaydeden Öztürk, "Konuyla ilgili olarak kongreden sonra Dinçel'in son kulübü Bergama Belediyespor'u ve Selahaddin Hoca'yı aradım. Selahaddin Hoca, senedi aldığı gün, senedi başka bir yerde kullanacağını yönetim kurulu üyelerine söylediğini ve bilgi vererek senedin gününde ödeneceğine dair, onay aldığını belirtti. Görüştüğümüz o dönemin yöneticileri de bunu onayladı. Ancak, senet gününde ödenmemiş. Ödenmeyince önce Aydınspor 1923, daha sonra Selahaddin Dinçel, icraya verilmiş. Konuyla ilgili olarak Selahaddin Hoca'yı suçlar duruma düştüm. Şahsım adına kendisinden özür diliyorum"dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öztürk: 'Yeterli Bilgilendirme Yapılmadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement