Pamukkale Belediyesi Anneler Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Pamukkale Belediyesi Anneler Günü Etkinliği

Pamukkale Belediyesi Anneler Günü Etkinliği

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Alzheimer Merkezi'nde annelerle bir araya geldi ve Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

13.05.2024 13:56  Güncelleme: 13:57

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale Belediyesi olarak düzenledikleri Anneler Günü etkinliğinde, Alzheimer Merkezi'nde annelerle bir araya geldi.

Pamukkale Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Pamukkale Belediyesi Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi'nde 'Anneler Günü Etkinliği' düzenlendi. Başkan Ertemur, etkinlikte annelere çiçek takdim ederek, sohbet eşliğinde taleplerini sordu. "Yaşımız kaç olursa olsun annelerimizin her birimizin en büyük destekçisi olmuştur" diyen Başkan Ertemur, "Mayıs ayının ikinci Pazar'ı, hem hüznü hem de sevinci bir arada yaşadığımız bir gün. Çünkü kimi annelerimiz evlatlarından, kimi evlatlar annelerinden uzakta. Kimi annesine sarılamaz durumda. Annesini kaybetmiş biri olarak bugün sizlerle beraber olmak, her birinizi bir anne olarak görmek, benim içinde çok önemli. İnanıyorum, geçmişimize baktığımızda yan yana olduğumuzda belki üzdüğümüz kırdığımız annelerimizi kaybettiğimizde değerlerini anlıyoruz. Onun için ben bütün evlatların annelerinin kıymetini yanlarındayken bilmelerini istiyorum. 'Cennet annelerin ayağının altındadır' inanın o kadar önemli bir söz ki, bugün, keşke annemizde yanımızda olsun diyeceğimiz günlerden biri. Ben yine de bu mutlu günde sizleri hüzne boğmak istemiyorum. Ama bütün çocukların annelerine sarılmasını, bütün annelerinde çocuklarına öpmesini istiyorum. Anneler gününüz kutlu olsun" dedi.

Pamukkale Belediyesi'nin düzenlediği 'Anneler Günü Etkinliği'ne katılan anneler, Anneler Günü'nde kendilerini unutmayan Pamukkale Belediyesi'ne teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini belirttiler. Etkinlikte, anneler için hazırlanan konser büyük beğeni toplarken, Pamukkale Belediyesi'nin ücretsiz halk oyunları kurslarına katılan kursiyerlerin gösterisi damga vurdu. Öğleden sonra gerçekleşen etkinliğe yoğun ilgi gösteren anneler gün boyunca, birbirleriyle sohbet ederek, müzik eşliğinde dans ettiler. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pamukkale Belediyesi Anneler Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement