Paran mı Var Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Paran mı Var Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu, Mersinin Silifke ilçesinde Paran mı Var Derdin Var adlı oyunu sahneledi.

29.04.2013 11:10  Güncelleme: 11:17

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu Silifke ilçesinde

"Paran mı Var Derdin Var" adlı oyunu sahneledi.

Belediye Kültür Merkezinde Cengiz Küçükayvaz, Züleyhan Karyağdı, Tarık Karyağdı, Çişil Oral, Cevher Hikmet Güzey, Uğur İzgi, Ömer İvedi ve Başar Uğur'un oynadığı ve iki perde halinde sunulan komedi oyunu, tiyatro severleri kahkahalara boğdu.

İstanbul Gülbağ'da basit bir memur olan Niyazi Bey'in akıl almaz hikayesini anlatan oyun, büyük beğeni topladı.

Niyazi'nin içi evrak dolu değersiz çantası bir Rus mafyasının içi para dolu değerli çantasıyla karışıyor ve bu çanta, Niyazi'nin ve ailesinin başına dert olur. İşin içine meraklı komşuları, sahte bir polis, gerçek bir polis ve şaşkın bir taksici de karışınca ortalık arapsaçına dönüyor. Kılıktan kılığa, yalandan yalana atlayan Niyazi Bey'in başına gelmeyen kalmıyor. Birbirinden komik olayların yaşandığı, temponun hiç düşmediği kahkaha dolu oyun, seyirciyi dakikalarca bir kahkaha tufanının içine çekti. Gösteri sonunda salonu dolduran seyirciler oyuncuları uzun süre alkışladı.

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, oyun sonunda tiyatro ekibine teşekkür edip çiçek verdi. - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Paran mı Var Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement